Sa o traim si pe-asta! Maraton in mall!

Pe 23 si 24 aprilie va avea loc in Bucuresti un eveniment sportiv inedit si spectaculos deopotriva. Ce este atat de inedit si spectaculos? Locul de desfasurare al evenimentului cred ca este un argument solid in acest sens, nu am mai auzit vreodata de vreun maraton care sa se desfasoare intr-un mall! Exact, Urban Run Challange se va desfasura intr-un mall si nu orice mall, este vorba despre Mega Mall Bucuresti, cel mai nou si poate cel mai luxos mall din capitala. Initiatorul proiectului este Dani Otil, alaturi de partenerii sai de la smartatletic si este o competitie caritabila menita sa atraga donatii pentru pacientii bolnavi de hemofilie, din Romania. Practic, in mall va fi amenajat un traseu de alergare, pe o distanta de 950 m, pe care se poate concura la trei probe diferite:

  • individual 24 ore – fiecare participant are la dispozitie 24 de ore in care poate alerga pe traseul special amenajat; castiga cine strange cei mai multi kilometri alergati in perioada de timp mentionata. Oare daca te plimbi prin magazine, se pune? Daca ar fi asa, as paria pe o concurenta, problema majora e ca nu vor fi magazinele deschise timp de 24 de ore.
  • individual 3 ore – fiecare participant are la dispozitie 3 ore in care sa cumuleze cat mai multi kilometri alergati; castiga cine strange cei mai multi kilometri alergati in decurs de 3 ore. Fiecare participant poate lua startul in functie de preferinte sau de orele favorite de shopping ale iubitei ori sotiei, in intervalul orar 12:00 sambata – 9:00 duminica.
  • 24 de ore – echipa – aceasta proba se adreseaza echipelor si la fel ca si la proba individuala, castiga echipa care strange cei mai multi kilometri alergati. Componetii echipelor pot  alerga impreuna sau separat.

Harta traseului este disponibila mai jos:

harta-URC-2016

Am doua mari curiozitati si nu ma pot abtine:

  1. tinand cont de faptul ca proba se desfasoara pe trei etaje, oare vor fi oprite scarile rulante? Sincer nu cred, desi  gandind in spiritul competitiei, asa ar fi normal;
  2. pe parcursul celor 12 sau 3 ore, in functie de proba, oare ai voie sa iesi de pe traseul special amenajat? Spun asta deoarece nu cred ca ar fi o idee rea sa intri cateva minute prin Intersport pentru schimbarea „pneurilor”, din cate se vede pe harta, traseul trece chiar prin fata magazinului.

Startul competitiei se da sambata la ora 12:00 si ramane deschisa pana duminica, ora 12:00.

Inscrieri se mai pot face doar in incinta complexului  Mega Mall, taxa de participare in valoare de 50 lei urmand sa fie donata pacientilor bolnavi de hemofilie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s