Asteptarea a luat sfarsit, s-au incheiat renovarile de la Intersport Baneasa!

Odata cu inceputul acestei luni, magazinul Intersport Baneasa, este imbracat in „haine” noi. Lucrarile de renovare au inceput  pe la jumatatea lunii martie, timp in care suprafata de vanzare s-a schimbat total, atat ca si configuratie cat si ca aspect.

Magazinul  Intersport Baneasa, este unul dintre cele mai vechi magazine Intersport din Romania si al doilea din Bucuresti, fiind cel mai important din intreaga retea, care insumeaza  29 de magazine.

Lucrarile au debutat cu reconfigurarea depozitului, si dupa spusele persoanelor din conducere, aceasta a fost perioada cea mai grea, deoarece toata marfa din stocul magazinului a fost mutata in depozite externe, fapt ce a implicat marirea timpului de asteptare a clientilor.

Pe langa partea legata de retehnologizare si aspect, s-a urmarit in primul rand reconfigurarea magazinului, astfel incat produsele, ca si pozitionare, sa poata fi cat mai accesibile clientilor.

In perioada de timp mentionata, a fost schimbat absolut totul, de la linoleum pana la sistemul de iluminare, perioada in care magazinul a fost inchis pentru 4 zile.

„Perioada de renovare a fost  grea si a implicat eforturi foarte mari din partea tuturor intrucat s-a lucrat non-stop, astfel am fost nevoiti sa apelam inclusiv la turele de noapte. A fost ca in legenda lui Manole, marfa care se aranja ziua, noaptea se cobora de pe pereti, urmand ca pana la deschiderea magazinului sa se puna pe pozitii.

Am facut eforturi pentru a impaca pe toata lumea si am vrut sa limitam pe cat posibil, zilele in care magazinul a fost inchis. Stim, a fost o perioada grea, cu praf, fum, clienti deranjati de lucrarile care se desfasurau, insa am dorit sa ramanem la dispozitia lor, chiar daca asta a implicat eforturi foarte mari.

Doresc pe aceasta cale, in numele echipei Intersport Baneasa, sa le cer scuze tuturor clientilor care au avut parte de neplaceri pricinuite de lucrarile de renovare si sa le multumesc tuturor celor care au apreciat dorinta noastra de a ramane la dispozitia lor.

In viziunea noastra, clientii sunt cei mai importanti, iar in zilele in care magazinul a fost inchis, in ciuda oricaror eforturi, nu-i puteam deservi, intrucat au fost  mutate casele de marcat, s-a vopsit tavanul magazinului si s-a inlocuit linoleumul.

Prin renovarea magazinului, continuam sa ne tinem una din promisiunile noastre fata de clienti, conform careia, la Intersport ne mandrim cu intampinarea clientilor nostri intr-o atmosfera unica si facem tot posibilul sa le oferim o experienta cat mai placuta in magazin.

Magazinul Intersport nu este doar un loc in care ti se vand produse, reprezinta in primul rand o promisiune si un loc in care esti asistat si consiliat pentru a-ti alege cele mai potrivite produse, in cea mai placuta atmosfera de cumparare”,   a declarat Nicoleta Niculae, directorul magazinului Intersport Baneasa.

Echipa Intersport Baneasa va steapta cu bratele deschise sa va convingeti singuri de cele spuse mai sus. Alegeri consiliate si inspirate!

14367211

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s