12 ani de Intersport in Romania!

Intersport a aparut pe piata articolelor sportive din Romania, acum fix 12 ani, pe 11 mai 2004. Primul magazin a fost deschis in Bucuresti – Piata Unirii, fiind la momentul respectiv, singurul magazin de o asemenea marime si concept deschis in Romania.

intersport unirea 2004

Deoarece modernizarea retelei de magazine a reprezentat intotdeauna o prioritate, pe 20 aprilie 2011, magazinul din Piata Unirii  a fost relocat in Centrul Comercial Bucuresti Mall – Vitan, unde a fost extins la o suprafata comerciala de aproximativ 900 de metri patrati, cu un merchandising structurat intergral pe activitati sportive.

intersport vitan

Viziunea companiei si valorile acesteia au facilitat impunerea rapida pe piata din Romania, ajungand pana in prezent  la 29 de magazine, lucru ce dovedeste faptul ca, in cei 12 ani de activitate in Romania, Intersport si-a respectat toate promisiunile fata de clienti, le-a oferit incredere si le-a pus la dispozitie cele mai bune produse, provenite de la  cei mai importanti producatori pe piata de profil.

Una din noutatile cu care a venit pe piata, a fost serviciul pentru clienti, care si in prezent, in fiecare magazin al companiei, reprezinta o prioritate si se cauta continuu modalitati de imbunatatire. Printre serviciile de care poti beneficia in magazinele companiei, se pot enumera:

 • asistenta specializata in alegerea celor mai potrivie produse, in functie de nevoi specifice, activitate, preferinte sau buget;
 • transport si montaj gratuit al aparatelor de fitnes, la domiciliul clientului;
 • service postgarantie pentru aparatele de fitnes;
 • analiza gratuita footscan ( sistem unic in Romania ) si consiliere in alegerea celor mai  potriviti pantofi dedicati activitatilor sportive;
 • garantie pentru produsele achizitionate;
 • posibilitatea achizitionarii online;
 • posibilitatea platii in rate, prin intermediul bancilor partenere;
 • posibilitatea schimbarii produseleor, in oricare magazin din Romanaia indiferent de magazinul din care a fost cumparat produsul.

Prin produsele puse la dispozitie, Intersport se angajeaza sa asigure tuturor beneficiile unui stil de viata sanatos si promoveaza practicarea activitatilor sportive in randul persoanelor de toate varstele, dovada fiind evemimentele sportive la care este parte ca sponsor principal sau partener.

In momentul de fata, Intersport este lider pe piata echipamentelor sportive din Romania, fiind prezent cu 29 de magazine, in cele mai importante orase ale tarii, precum:

Bucuresti – 8 magazine, Ploiesti – 2 magazine, Constanta – 2 magazine, Iasi – 2 magazine, Timisoara – 2 magazine, Pitesti, Brasov, Craiova, Arad, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca, Ramnicu Valcea, Galati, Buzau, Focsani, Bacau si Suceava.

In incheiere, promisiunile si valorile companiei, dupa care se ghideaza activitatea intregii retele de magazine:

La Intersport:

 • suntem dedicati sa oferim tuturor posibilitatea de a se bucura de beneficiile unui stil de viata activ si sanatos;
 • ne mandrim cu mediul si experienta de cumparare pe care le oferim clientilor nostri;
 • suntem pasionati sa impartasim informatiile si exeperientele noastre cu produsele, clientilor nostri;
 • ne asiguram ca fiecare client beneficiaza de cele mai bune sfaturi, corespunzatoare varstei, preferintelor sau bugetului sau;
 • suntem dedicati sa livram produsele care ofera clientilor satisfactie maxima atunci cand practica sporturile preferate.

valori intersport

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s