Pe 30 septembrie particip la Webstock 2016

Webstock este cea mai importanta conferinta de social media din Romania si totodata va fi primul eveniment important la care o sa particip in calitate de blogger.

Pentru mine, ca blogger la inceput de drum, sunt convins ca o sa fie un eveniment reusit si ca o sa ma intorc de acolo cu o multime de informatii utile. In acelasi timp, o sa fie o onoare sa ma aflu printre oamenii importanti din social media si cu siguranta pe 30 septembrie toti vor fi prezenti acolo.

Pasionat fiind de public speaking, evident am aruncat o privire peste lista cu speakerii anuntati la eveniment, lista care printre altii ii include pe: Marian Godina, Dana Rogoz, Vlad Petreanu, Lucian Mandruta, George Buhnici si Vali Petcu. Lista completa poate fi vizualizata aici.

Gazda evenimentului va fi hotelul JW Marriott Grand Hotel – Bucuresti, iar in cadrul conferintei care o sa dureze o zi, se va discuta despre: trenduri in social media si in comunicarea online, idei de promovare pe retelele sociale,  sfaturi pentru bloggerii si video-bloggerii incepatori.

Incepand cu ora 19:00, timp de doua ore se va desfasura Gala Webstock Awards, unde se vor decerna premii, pe diferite categorii, celor mai inedite si creative proiecte in social media din Romania, lansate in ultimul an. Lista completa a cotegoriilor poate fi vizualizata aici.

De departe principala categorie de interes este Online Personality of the Year, categorie la care vor fi premiate persoanele care sunt recunoscute ca voci importante in social media si care au reusit sa creeze comunitati in jurul lor.

Evenimentul  ajuns la ce-a de-a 9-a editie, este organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, Coca-Cola, McDonald`s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

Reclame

2 gânduri despre “Pe 30 septembrie particip la Webstock 2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s