3, 2, 1… start inscrieri la Semimaratonul Brasov Intersport!

Astazi, 16 ianuarie, s-a dat startul oficial al inscrierilor pentru cea  de-a VI – a editie a Semimaratonului Brasov Intersport.

Evenimentul va avea loc pe data de 1 aprilie, cu startul din centrul istoric al Brasovului – Piata Unirii, iar programul se va desfasura dupa cum urmeaza:

 • 8:00 – 10:30 – ridicarea kiturilor de participare, Piata Unirii (kitul se ridica numai de catre participant si numai pe baza unui document de identitate);
 • 11:30 – sedinta tehnica;
 • 12:00 – start curse semimaraton si cros;
 • 15:45 – stop cronometru;
 • 16:00 – festivitatea de premiere.

Daca esti interesat de acest eveniment, anul acesta, la fel ca si anul trecut, vei putea opta pentru cursa de semimaraton sau cursa de cros. Cursa de semimaraton (21 km) are diferenta de nivel +640 m, timpul limita de parcurgere fiind 3 ore si 30 de minute, iar cursa de cros (10.5 km) are diferenta de nivel +380 m, timpul limita de parcurgere fiind de 2 ore. Depasirea timpilor mentionati atrage dupa sine descalificarea.

Locuri disponibile si taxa

Pentru cele doua curse sunt disponibile cumulat 1000 de locuri, iar data limita de inscriere este 6 martie 2017. Daca esti hotarat sa participi si te numeri printre primii 500 de  inscrisi, taxa de participare este 75 de lei, iar peste acest prag taxa este 95 de lei.

Categorii si premii

La proba de semimaraton se vor premia primele 8 locuri Open, masculin si feminin, precum si primele 3 locuri la urmatoarele categorii de varsta :

 • 18-29 ani, masculin si feminin;
 • 30-39 ani, masculin si feminin;
 • 40-49 ani, masculin si feminin;
 • 50-59 ani, masculin si feminin;
 • 60+, masculin si feminin.

La proba de cros nu vor fi categorii de varsta si se vor premia primele 5 locuri la Open, masculin si feminin.

Anul asta “alerg pentru Robert Cadar”

Ca in fiecare an, organizatorii evenimentului sprijina o cauza sociala, iar de data aceasta Robert are nevoie de ajutorul tau, al meu, al nostru, al tuturor.

Inginer, blogger, fotograf si alergator montan, Robert Cadar a sprijinit in ultimii ani nenumarate cauze sociale si proiecte frumoase. In 2014, Robert Cadar era premiat la Gala Oameni pentru Oameni, fiind desemnat cel mai activ membru al consiliului director care a atras fonduri si resurse pentru fundatia caritabila din care face parte.

Spre sfarsitul anului trecut, Robert a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer (2% din populatia lumii). Operatia de extirpare a tumorii care i-a afectat maxilarul si gatul, a durat 8 ore, iar acum urmeaza partea a doua a provocarii, tratamentul si recuperarea.

 Acum este randul nostru sa-l ajutam si sa fim alaturi de el, deoarece acestea nu se pot face in tara si este nevoie de fonduri suplimentare. Intreaga poveste, relatata de catre Robert, este aici si aici.

Organizatorii Semimaratonului Brasov Intersport, vor dubla suma stransa pana la 1 aprilie 2017 (in limita a 4.500 de lei). Donatii se pot face aici.

Ne vedem?

Am participat la ultimile doua editii ale evenimentului si nici nu ma gandesc sa lipsesc la editia de anul acesta. Din proprie experienta iti spun ca este un eveniment la care merita sa participi, foarte bine organizat, cursa frumoasa si variata, peisaj spectaculos si aer curat.

Pe 1 aprilie 2017, obligatoriu ne vedem la finish!

Evenimentul este sponsorizat de: Intersport, Ciuc, Dedeman, Auchan, PowerBar, Auto Kino si Polar.

Anunțuri

4 gânduri despre “3, 2, 1… start inscrieri la Semimaratonul Brasov Intersport!

  1. Alergi la cros anul asta? Mi-ar placea sa alergam impreuna! Da, este taxa de participare si pentru cros. Mi-e greu sa cred ca organizatorii nu au rezervat cateva locuri pentru sponsori, deci e posibil sa ai locul rezervat. Cu ce sponsor colaborezi?

   Apreciază

  1. Ma gandeam ca poate ai primit vreo oferta de colaborare. La evenimentul asta chiar merita, mai ales ca esti din Brasov si din start ai scapat de cheltuielile cu deplasarea si cazarea, insa sa stii ca necesita antrenament.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s