O saptamana ramasa pana la Baneasa Autumn Trail Run

Duminica, 17 septembrie, cu incepere de la ora 09:30, se va da startul editiei de toamna din seria Baneasa Trail Run, Autumn Trail Run.

La ce-a de-a doua editie a seriei din acest an, care este totodata a doua editie de toamna a evenimentului, s-au incris in total 943 de participanti.

Acestia au avut de ales intre cursele deja clasice ale evenimentului, 10.5 km cros si 21 km semimaraton.

Din cei 943 de inscrisi, 595 au optat pentru cursa de cros, in timp ce 348 dintre acestia au ales cursa de semimaraton.

Prin inscrierea la eveniment, organizatorii garanteaza kitul de participare, aer curat si voie buna.

Kitul de participare este format dintr-un tricou tehnic Pro Touch si un voucher de 20% reducere, oferite de INTERSPORT, un produs POWERBAR, voucher one day pass la WORLD CLASS, mini pack B.U. pentru fete / STR8 pentru baieti si numarul de concurs personalizat.

Pe langa acestea, kitul de participare garanteaza urmatoarele: cip pentru cronometrare electronica, medalie de finisher metalica turnata (daca termini cursa), acces la punctele de hidratare, servicii medicale de urgenta in zona start / finish, o salata eisberg , o portie de gulas sau paste cu sos rosu, o doza de Ciuc Radler 0,0 % alc si tombola cu premii la final.

Kitul de participare se va ridica sambata, 16 septembrie, din magazinul INTERSPORT Baneasa. Ridicarea kitului de concurs se va face personal sau prin intermediul altei persoane, pe baza actului de identitate si a declaratiei pe proprie raspundere, semnata de catre participant.

Zona start / finish va fi amenajata in imediata apropiere a Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, iar evenimentul se va desfasura dupa urmatorul program:

  • 08:00 – 09:00 ==>  sosire perticipanti;
  • 09:10 – 09:20 ==> incalzirea oficiala;
  • 09:20 – 09:25 ==> sedinta tehnica;
  • 09:30 ==> start cursa.

Pentru evitarea aglomeratiei, startul va fi dat in 6 valuri distincte, din 4 in 4 minute, in intervalul 09:30 – 09:50. Numarul valului de start este trecut pe numarul de concurs al fiecarui participant.

Deoarece suprafata de alergare este in proportie de 80 – 90 % poteca de pamant acoperita cu frunze uscate, care poate prezenta prin unele locuri denivelari sau radacini de copaci, pentru evitarea accidentarilor organizatorii recomanda purtarea pantofilor de trail running.

De asemenea, se recomanda purtarea echipamentului tehnic si pastrarea telefonului mobil in timpul alergarii.

Pentru evitarea neplacerilor cauzate de patrunderea fragmentelor de frunze uscate in interiorul sosetelor, recomand purtarea sosetelor mai inalte de nivelul gleznei.

Traseul de cros va avea 3 puncte de hidratare (zona start / finish, km 4 si km 7,3), in timp ce traseul de semimaraton va avea 5 puncte de hidratare (zona start / finish, km 4, km 7.3, km 14.4 si km 18.2).

La km 7.3 si 18.2 vor exista si toalete ecologice.

Dupa fiecare punct de hidratare va exista o zona delimitata  de un panou, in care trebuie aruncate ambalajele / resturile. Pentru a pastra padurea cat mai curata, organizatorii insista asupra respectarii acestei reguli si precizeaza ca nerespectarea acesteia atrage dupa sine descalificarea.

Sper sa avem parte de vreme buna si de o cursa frumoasa! In zilele premergatoare evenimentului se anunta temperaturi de vara, iar acest lucru imi intareste increderea ca asa va fi.

Baneasa Autumn Trail Run este un eveniment oraganizat de ASOCIATIA TRAIESC SANATOS, powered by BANEASA SHOPPING CITY, sponzorizat de INTERSPORT si CITY GRILL.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s