Despre mine | Contact

ionut dobre

Salutare si bun venit pe blogul meu!

Ma numesc Ionut Dobre si sunt nascut in anul 1988, oltean la origini, din 2015 stabilit in Bucuresti.

Sunt pasionat de sport si doar accidentarile serioase ma pot tine departe de pantofii de alergare. In cazuri de exceptie ma multumesc si cu bicicleta, insa doar ca optiune secundara. In cazuri de forta majora, prefer scarile fixe in locul celor rulante si evit liftul in 90% din cazuri.

O alta pasiune de-a mea este vorbitul in public, de care ma bucur ori de cate ori am ocazia sa tin un speech, o prezentare sau un training. Cu greu as putea alege vreodata intre sport si public speaking.

Domeniul in care activez este o combinatie intre cele doua pasiuni ale mele, motiv pentru care pot spune ca sunt multumit cu ceea ce fac. Dau intotdeauna 100 % in tot ce fac si imi place sa fiu inconjurat de oameni buni.

Imi place sa impartasesc informatii, experiente sau pareri, in concluzie, pot spune ca-mi place sa inspir. De aici pleaca si ideea acestui blog, pe care scriu cu si despre pasiune. Nu ma focusez pe continutul cantitativ, ci mai degraba continutul util, sincer si obiectiv.

Daca apreciezi postarile blogului ca fiind utile pentru tine, sincere si obiective, te poti abona folosind caseta de abonare din partea dreapta a paginii (daca citesti de pe PC) sau caseta din subsolul paginii curente (daca citesti de pe mobil).

Ma poti contacta folosind formularul de mai jos, raspund cu placere oricarei intrebari.

Iti multumesc pentru vizita si te mai astept pe blogul meu!

Contact:

Reclame